Via Verda

La millor forma d’arribar en bicicleta a Miramar és a través de la Via Verda de la Safor CR-670. Este itinerari ciclista partix des de l’estació de RENFE de Gandia, ubicada en ple centre de la població.

La Via Verda té una extensió de 7 km, recorrent el traçat de les vies de l’antiga linia del tren Gandia-Dénia. El recorregut, que travessa els amples camps de tarongers de la Safor, és pràcticament pla, sense desnivell i asfaltat en la seua totalitat. Un pont, sobre el riu Serpis, dos passos inferiors i un pas superior fan que la ruta siga extremadament senzilla i sense perill aparent pel trànsit de vehicles.

Al llarg del recorregut, diversos camins rurals comuniquen la Via Verda amb els nuclis urbans de Bellreguard, Palmera, Miramar i Piles. Respecte a Miramar, una via compartida i els carrils bici del municipi comuniquen la Via Verda amb el nucli urbà i amb la platja. Finalment, una volta arriba a Oliva, la Via Verda enllaça amb la xarxa de carril bici del municipi. La perlloganció d’esta xarxa permet seguir una interessant ruta ciclista fins a Dénia.

Ací teniu un plànol del recorregut de la Via Verda CR-670

Cal destacar que, aprofitant esta Via Verda, s’ha definit una ruta fins arribar a la platja de Miramar. Esta ruta discorre des dels dos accesos de la via verda al Polígon de Miramar. Des de Bellreguard o des de Palmera s’accedix a la via compartida que avança cap a la platja de Miramar por la Ronda de Llevant, continuant pel Camí dels fondos fins a connectar pel carril bici de l’avinguda Miramar, al Sector F, amb la platja de Miramar.

Ací teniu el plànol per accedir a Miramar des de la Via Verda CR-670

Anuncis